DreamsInMotionOver ons

Waar anderen stoppen gaan wij verder ! We’ll make it real !

Ons gedreven team staat dagelijks klaar voor werkgevers en kandidaten die boordevol met dromen en ambities zitten. Samen gaan wij op zoek naar dé perfecte match voor jou.  We’ll make it real !

Met meer dan 30 jaar ervaring in de recruitmentbranche beschikken wij over een goede kennis van de arbeidsmarkt. Dagelijks houden wij de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten, zowel op het gebied van online marketing als recruitment. Het is namelijk belangrijk om te blijven ontwikkelen en zo onze klanten te voorzien van het beste resultaat. En ondanks dat de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt het soms lastig kunnen maken, proberen wij alleen te denken in oplossingen door onze deskundigheid, gedrevenheid en ervaring in te zetten.

Duurzame relaties

Duurzame relaties zijn heilig. Als we zakendoen zijn we authentiek, betrouwbaar, professioneel maar altijd oprecht. We doen alles op gevoel, maar met gezond verstand. We blijven met beide voeten op de grond. Eerlijkheid is the key en gaat boven commercie.

We weten wat er speelt bij kandidaten, opdrachtgevers en in de arbeidsmarkt. Dit maakt ons innovatief, gedreven en simply the best. Dat voelt de kandidaat en dat voelt de opdrachtgever. We gaan ver om de juiste match te realiseren. Buiten de gebaande paden zijn we op ons best en we denken graag out of the box. Lef tonen en opvallen zit in ons DNA en daarmee maken we impact. Dit is één van de kernwaarden die DreamsInMotion zo uniek maakt. Successen geven ons energie en we geven altijd de volle 100% om de juiste match te maken. Tijdens onze weg naar succes verloochenen we onze identiteit nooit: transparantie en authenticiteit zijn leidend.

Jouw tijd is kostbaar

Bij DreamsInMotion begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom zijn wij doelgericht en gaan we praktisch te werk. Geen poespas bij DreamsInMotion, alleen maar transparantie. We maken duidelijke afspraken met elkaar, hebben een heldere aanpak en houden de lijnen kort.

We proberen zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen. Blijven ontwikkelen is niet alleen belangrijk voor de kandidaten die bij jou aan de slag gaan, maar ook voor ons, zodat wij je nóg beter van dienst kunnen zijn.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Het maakt niet uit of je een werkgever bent of een kandidaat: je hebt bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Op deze manier maken wij onze samenwerking persoonlijker, sneller en bovenal succesvoller.

Wij denken niet in problemen, maar in mogelijkheden. We komen snel in actie om jouw dromen en ambities waar te maken. Of dat nu het vinden van jouw droombaan is of het vinden van de perfecte kandidaat als een speld in een hooiberg – bij DreamsInMotion zit je goed. Binnen ons team streeft iedereen samen met jou naar de beste match.

Wij luisteren naar onze klanten

Wij zien ons werk meer dan alleen het zoeken naar een passende kandidaat of het voorstellen van een interessante vacature. Wij zoeken een antwoord op de vraag van onze klant. En om dat antwoord te vinden, moeten we eerst de vraag echt begrijpen. Hoe we dat doen? Door te luisteren. Naar onze klanten, onze kandidaten en naar de markt. Zo weten we niet alleen altijd wat er speelt, maar leren we ook echt de mens achter de kandidaat en de opdrachtgever kennen. Wij zijn namelijk niet op zoek naar een eenmalige bemiddeling, maar een langdurige relatie. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste kandidaat of jouw droombaan.

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen?

Contact

Bij DreamsInMotion werken wij online op afstand en fysiek op elke gewenste locatie.

06 396 868 19
info@dreams-in-motion.com

× Hoe kan ik je helpen?