DreamsInMotionIk zoek kandidaten

Wij hebben jouw droomkandidaat!
We”ll make it real!

Ben jij op zoek naar de juiste betrouwbare partner om de perfecte match te realiseren? Bij DreamsInMotion is het onze core business om vraag en aanbod samen te brengen, het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen en de missie naar een succesvol eindresultaat te leiden. Wij bijten ons vast in de zoektocht en stoppen niet totdat de ideale kandidaat is gevonden! Wij gaan graag voor je aan de slag op basis van no cure no pay en we presenteren alleen kandidaten van wie wij zelf helemaal overtuigd zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in de werving & selectie hebben wij out of the box leren denken en kijken verder dan alleen naar CV’s en diploma’s. Juist de persoon achter het CV en zijn of haar talenten vinden we belangrijk.

Het vinden van de juiste kandidaat is maatwerk

Bij DreamsInMotion begrijpen we dat het vinden van de juiste kandidaat maatwerk is. Niet alleen moet de kandidaat natuurlijk de nodige skills hebben en de taken kunnen uitvoeren, maar het is minstens zo belangrijk dat iemand goed bij het bedrijf past. Daarom starten wij het werving- en selectieproces altijd met een uitgebreide kennismaking. Door onze kennis van de markt en onze expertise, zijn wij als werving- en selectiebureau de ideale sparringpartner om samen met jou het gewenste kandidatenprofiel samen te stellen. Zo kunnen wij nóg gerichter te werk gaan om een geschikte kandidaat te vinden en kun je ook met al je vragen tijdens dit proces en de afhandeling ervan bij ons terecht.

Inventarisatie wensen

Nadat we tot in detail inzicht hebben in al jouw wensen en behoeften, weten we precies naar wie we op zoek moeten om de beste match te vinden voor jouw bedrijf. Door een groot bereik en een uitgebreid netwerk, kunnen wij sneller geschikte kandidaten vinden. Ook talent dat soms lastig te vinden is. Wij gaan ‘actief’ op zoek naar die ene persoon die als beste invulling kan geven aan jouw openstaande vacature. Door deze snelheid en actieve benadering, bieden wij jou een competitief voordeel. We hebben zowel het netwerk als de marketingkennis om jouw vacature op grote schaal te promoten.

Brede specialisatie

Bij DreamsInMotion hebben wij een brede specialisatie. Dat wil zeggen dat wij toegang hebben tot talenten in een groot aantal sectoren. Grote kans dus dat wij de geschikte kandidaat van jouw sector al in onze database hebben staan of dat wij die snel in het vizier hebben en voor jou binnenhalen. Geen sector is voor ons daarom een te grote uitdaging, ook niet die van jou!

Kandidaten screening

We stellen alleen de beste kandidaten aan je voor. Eerst worden alle kandidaten gescreend. Tijdens het selectieproces beoordelen we ze op alle vlakken, zoals vaardigheden en persoonlijkheid. Ook wordt er een referentiecheck gedaan. Zo zijn we er zeker van dat we alleen de beste kandidaten voorstellen.

Als we voor jouw bedrijf de beste kandidaat hebben geselecteerd, is het tijd om dit talent te ontmoeten. Van het eerste contact tot het sollicitatiegesprek, van salarisonderhandeling tot het aanbieden van een contract, wij zijn er om te begeleiden in, naar, door en voorbij elke stap.  Alleen zo kunnen we allemaal zeker zijn van een fijne en langdurige samenwerking.

Begeleiding

Als het dan zover is en onze kandidaat gaat aan de slag binnen jouw bedrijf,  betekent dat niet dat wij geen contact meer houden. Bij DreamsInMotion vinden we het belangrijk dat contact houden in de eerste fase van belang is voor een goede start. We doen er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar er is altijd ruimte voor verbetering bij het werving- en selectieproces. Heb je vragen, opmerkingen, aandachtspunten of misschien een complimentje? Laat het ons dan weten. Wij bespreken het graag samen om zo een prettige en langdurige relatie op te bouwen.

Upload je vacature

Plak vacaturelink
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Of upload vacature
× Hoe kan ik je helpen?