DreamsInMotionIk zoek een baan

Op zoek naar jouw droombaan?
We”ll make it real!

Zoek jij een nieuwe uitdaging en wil je graag dat wij je daarbij helpen? Dan gaan wij voor jou aan de slag. Wij leren je graag persoonlijk kennen en helpen je bij het vinden van jouw droombaan!

Hoe doen we dat ?

Denken in mogelijkheden

Bij DreamsInMotion geloven we in dé juiste match en denken in mogelijkheden. Niet alleen op basis van opleiding en werkervaring maar juist ook op basis van persoonlijkheid; immers iedereen is uniek. Daarom kijken wij naar jou! Wat vindt jij belangrijk en waar wordt jij gelukkig van ? Met meer dan 30 jaar ervaring in de werving & selectie branche kijken we samen met jou naar jouw kansen en mogelijkheden en begeleiden we je in het hele traject.  Al onze jarenlange vakkennis en connecties zetten wij in om voor jou de juiste match te vinden. Wij werken alleen met vaste contracten voor werkzoekenden en ZZP’ers. Met minder nemen wij geen genoegen. Jij toch ook niet ?

Upload je CV

Het vinden van een nieuwe baan start met het uploaden van jouw CV op onze website. Eén van onze consultants zal telefonisch contact met je opnemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. We zoeken op basis van jouw wensen passende vacatures en werkgevers. Wij luisteren goed naar wat jij interessant vindt en wat voor jou goed voelt. Samen met jou gaan we niet alleen op zoek naar jouw droombaan, maar ook naar een passende werkgever waar jij blij van wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat je werkt om te leven, en niet leeft om te werken. Plezier en passie voor je werk zijn naar onze mening één van de belangrijkste ingrediënten voor jouw droombaan.

Begeleiding

Is er een match? Dan gaan we je van A tot Z helpen: van je cv opstellen, presentatietraining, voorbereiding van je sollicitatiegesprek tot de salarisonderhandeling. Zo moet die droombaanscoren zeker lukken.

En dat alles volledig kosteloos! Kom je snel bij ons langs voor een kop koffie en een goed gesprek?

Maak vandaag de start door jouw CV te uploaden of te reageren op onze vacatures, en we’ll make it real !!

Bekijk onze vacatures

Op zoek naar jouw droombaan?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
× Hoe kan ik je helpen?